جامعه پویا - خاگینه غذایی گرم است که برای صبحانه مصرف می شود. طرز پخت خاگینه را اینجا بخوانید.
مواد لازم برای تهیه خاگینه:
۵ عدد تخممرغ
۶ قاشق غذا خوری آرد
۵ قاشق غذا خوری ماست
۲ پیمانه شکر
یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
روغن مایع به مقدار لازم
زعفران دمکرده به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت خاگینه:
۱. تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و ماست را به آنها اضافه کنید. ماست و تخممرغ را خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس بیکینگ پودر و آرد را در کاسه بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
۲. مقداری روغن در یک تابه مناسب بریزید و تابه را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. شعله گاز را کم کنید و یک شعله پخشکن، زیر تابه قرار دهید. مایه خاگینه را در تابه بریزید و درب آن را ببندید تا خاگینه برای حدود ۲۰ دقیقه بپزد و یک طرف آن سرخ شود. سپس خاگینه را برگردانید و اجازه دهید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
۳. خاگینه را از تابه بیرون بیاورید و آن را بهاندازههای دلخواه برش بزنید.
۴. آمادهسازی شربت خاگینه: دو پیمانه آب، دو پیمانه شکر و یک قاشق غذاخوری زعفران دمکرده را در یک قابلمه بریزید. سپس قابلمه را روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا شکر در آب حل شود و شربت شما کمی غلیظ شود. پس از چند جوش، شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا شربت خنک شود.
۵. شربت سرد را روی خاگینه گرم بریزید و خاگینه را همراه با چای، قهوه یا بستنی سرو کنید.