2024/12/26
۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ دي
پیشنهادات ما
طرز تهیه آبغوره خانگی به سبک کارخانه ها

طرز تهیه آبغوره خانگی به سبک کارخانه ها

طرز تهیه آبغوره خانگی بسیار عالی با کیفیت کارخانه را اینجا بخوانید

جامعه پویا -تهیه آبغوره در خانه کار زمانبری است اما با تهیه آبغوره در خانه می توانید از سالم بودن آن اطمینان حاصل کنید. 
برای تهیه آبغوره خانگی حتما باید از غوره های سالم استفاده کنید. 

 


مواد لازم برای تهیه آبغوره خانگی


غوره عسگری : به میزان لازم 
نمک : به میزان لازم 
روغن کنجد : برای هر کیلو یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه آبغوره خانگی


طرز تهیه آبغوره خانگی 


ابتدا غوره‌ها را دانه کنید و در یک ظرف مناسب بشویید، سپس در صافی بریزید و اجازه دهید آب آنها کشیده شود. پس از آن، آب آنها را بگیرید و در یک ظرف مناسب بریزید و صبر کنید که لِردهای آن ته‌نشین شود. آن‌گاه آنها را در بطری‌های مناسب بریزید و در معرض نور غیر مستقیم خورشید قرار دهید.

توجه کنید که بطری‌ها چند سانتیمتر سر خالی باشند تا هنگام جوشیدن آبغوره در مقابل نور خورشید سرریز نشوند. پس از متوقف شدن جوشش، مقداری آبغوره به آن بیفزایید و در آخر یک قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن کنجد نیز به آن اضافه کنید تا هوا به مواد نرسد و کپک نزند. برای جلوگیری از کپک‌زدن، بطری‌ها باید خشک و تمیز باشند.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه پودر سیر خانگی و عالی


نکته

آبغوره را هرگز در معرض آفتاب قرار ندهید. قرار دادن آبغوره در معرض آفتاب اثرات زیانباری به همراه دارد.
قراردادن آبغوره در آفتاب باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در ترشی می‌شود و لازم است در قرار دادن مواد غذایی در آفتاب جداً جلوگیری شود.
در صورت نگهداری آبغوره و آبلیمو در ظروف پلاستیکی و با توجه به اسیدی بودن این مواد، اسید، مواد پلاستیکی را تجزیه می‌کند و این مواد داخل آب لیمو و آبغوره شده و مصرف آن خطرناک است.

طرز تهیه آبغوره خانگی به سبک کارخانه ها


هنگامی که ترشیجات، آبغوره و آبلیمو را در ظروف پلاستیکی ریخته به مرور زمان به صورت رگه رگه می‌شود و در نهایت باعث فساد آن شده و مصرف آنها برای سلامتی خطرناک است.
در قدیم کپکی را که روی آبغوره می‌بست برمی‌داشتند و بقیه آن را مصرف می‌کردند اما این کار از لحاظ سلامتی صحیح نیست.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه ترشی لوبیا سبز خیلی خوشمزه و مجلسی


برخی کپک‌ها، سمومی مانند مایکوتوکسین‌ها را تولید می‌کنند و برخی از این سموم در گروه مواد سرطان‌زا قرار می‌گیرند و می‌توانند باعث ابتلا به انواع سرطان، مخصوصا سرطان کبد شوند. از آنجا که نمی‌توان با چشم غیرمسلح، کپک‌های خوب و بد را تشخیص داد، توصیه می‌شود که در صورت مشاهده کپک‌زدگی در سطح آبغوره از مصرف آن خودداری کنید.
آبغوره زمانی تلخ می شود که سوک غوره ها داخل آن باشد حتما از تمیز بودن و بدون سوک بودن غوره ها اطمینان حاصل کنید. 

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.