جامعه پویا -غوره شور مصارف مختلفی دارد و می توانید این غوره را در سالاد ، غذا یا به صورت چاشنی استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه غوره شور
غوره انگور عسگری : یک کیلو
آب جوش سرد شده : به میزان لازم
آبغوره عسگری : یک فنجان
نمک دریا به مقدار لازم
بیشتر بخوانید : طرز تهیه شورگل کلم بسیار خوشمزه و مجلسی+نکاتی که در کارخانهها رعایت می کنند
طرز تهیه غوره شور مجلسی
ابتدا غوره های خریداری شده را خوب بشویید و تمیز کنید. غوره ها را کاملا از شاخه جدا کنید. بعد از اینکه خوب شستید و ضد عفونی کردید . سپس آب بجوشانید و کاملا آب را سرد کنید. حالا غوره ها را داخل آب در یک دبه بریزید و نمک و آبغوره را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید که نمک در آب حل شود.
بعد روی دبه یک پارچه تمیز بکشید و سپس در را محکم ببندید . 10 روز در جای خنک و تاریک قرار دهید و سپس استفاده کنید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه ترشک آلبالو بسیار خوشمزه و مجلسی
نکته
برای اینکه غوره مناسب انتخاب کنید توجه داشته باشید که این غوره ها از انگورهایی باید باشد که هسته ندارد ، تا خوردن آن راحت باشد.
می توانید غوره ها را با ساقه در دبه قرار دهید اما اگر برای مجلس می خواهید از آن استفاده کنید بهتر است کاملا تمیز کنید.
غوره شور را می توانید در کنار غذا استفاده کنید. یا اینکه در سالاد از آن استفاده کنید.
از غوره شور برای غذا هم می توان استفاده کرد.
می توانید درکنار غوره شور خیار هم بریزید و خیار شور و غوره شور با هم به دست آورید.
اگر از آب جوشیده سرد شده برای غوره شور استفاده نکرده باشید غوره کپک می زند.