2024/10/08
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۷ مهر
پیشنهادات ما
طرز تهیه ترشی بادمجان بسیار خوشمزه و سریع+ فوت و فن سرآشپزها

طرز تهیه ترشی بادمجان بسیار خوشمزه و سریع+ فوت و فن سرآشپزها

ترشی بادمجان یک ترشی بسیار خوشمزه و پرطرفدار مخصوص ایرانی هاست که در دنیا طرفداران زیادی دارد. دستور تهیه ترشی بادمجان بسیار خوشمزه را اینجا بخوانید

جامعه پویا -ترشی بادمجان ، یک چاشنی بسیار خوشمزه و پرطرفدار کنار غذاست که به راحتی در فصل پاییز می توانید تهیه کنید و سفره خود را با این ترشی کم هزینه و بسیار لذیذ خوشرنگ کنید. 

بیشتر بخوانید:طرز تهیه ترشی به بسیار خوشمزه و مجلسی +نکاتی که آشپزها بلدند


مواد لازم

 
بادمجان قلمی: یک کیلو
سیر پاک شده: چهارصد گرم
سبزی معطر مخصوص ترشی: 100 گرم
سرکه قرمز: به مقدار لازم
فلفل سبز تند: 100 گرم
سیاه دانه، نمک، پودر فلفل قرمز و سیاه: به مقدار لازم
سبزی های معطر محلی : به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی بادمجان


طرز تهیه 


سر و ته بادمجان‌‌ها را جدا کنید و آن‌ها را به قطعات درشت تقسیم کنید.حبه‌های سیر را پوست کنده و آن‌ها را له کنید.
شعله اجاق را روی حالت متوسط بگذارید و بعد بادمجان، سرکه و کمی نمک را روی اجاق بجوشانید تا بادمجان کمی نرم شود. توجه داشته باشید بادمجانها نباید بپزد فقط باید کمی نرم شود. 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی انار و لبو بسیار شیک و خوشمزه+ترفند های کارخانه ای

بادمجان‌ها را از سرکه خارج کنید و در یک آبکش بریزید تا سرکه اضافی آن خارج شود. بسیار مراقب باشید که بادمجان ها له نشود. 
پس از آن‌که دمای بادمجان‌ها پایین آمد آن‌ها را لایه لایه داخل شیشه‌ای که از قبل برای ترشی در نظر گرفته‌اید بریزید. بین هر لایه از بادمجان، سیر، سبزی خشک، سبزی ترشی اضافه کنید. در نهایت، روی لایه ابتدایی ترشی چند عدد فلفل تند خرد کنید. میزان تند بودن ترشی بادمجان به سلیقه شما بستگی دارد.حالا نوبت آن است که مخلوطی از سرکه و مقدار کمی نمک را به شیشه ترشی اضافه کنید. در شیشه را کاملا محکم کنید و مطمئن شوید که هوا داخل آن نمی‌شود.

ترشی بادمجان
یک هفته  شیشه ترشی را در فضایی مانند کابینت نگهداری کنید. در مدت هرزگاهی میزان سرکه آن‌را چک کنید. اگر سرکه کم شده بود مجدد به مخلوط ترشی اضافه کنید تا سر آن پر شود.
وقتی ترشی شما آماده شد آن را در یخچال قرار دهید. 

 

بیشتر بخوانید:طرز تهیه ترشی لوبیا سبز ترد و عالی و نکات کلیدی که تا به حال نمی دانستید
 


نکته


ترشی هرچه بیشتر بماند جاافتاده تر می شود بنابراین هرچه بیشتر آن را در یخچال قرار دهید ترد و خوشمزه تر می شود
اگر بادمجانها قلمی و ریز باشد ترشی شما بسیار خوشمزه تر می شود. بنابراین بهتر ازست بادمجان قلمی که تخم ندارد انتخاب کنید
بادمجان را پوست نگیرید. آن را تمیز بشویید و ضد عفونی کنید و بعد مراحل آماده سازی را روی آن انجام دهید.


می توانید سیر را هم رنده کنید و هم می توانید به صورت حبه ای داخل ترشی بریزید این به سلیقه شما بستگی دارد. 
سبزی تر ترشی شامل، مرزه، نعناع، ریحان و ترخون است که ریز شده باید به ترشی اضافه کنید
ترشی را کم نمکنید تا طعم واقعی ان را بچشید و نمک طعم قالب آن نباشد. 
بهتر است از سرکه خانگی استفاده کنید. سرکه های کارخانه ای تیز هستند و ممکن است دستگاه گوارش شما را آزار دهند. 


 

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.