جامعه پویا - پخت مربا هویج آسان است ما ترفندهایی دارد که اگر رعایت نشود باعث می شود مربای خوشرنگی نداشته باشید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه مربای به نگینی و مجلسی بسیار خوشمزه و شیک
مواد لازم مربای هویج
هویج ۱ کیلوگرم
شکر ۱ کیلوگرم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ½ پیمانه
آب ۲ پیمانه
پودر هل ۱ قاشق غذاخوری
خلال پسته (اختیاری) ۱ قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مارمالاد هویج خانگی و بسیار خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه مربای هویج
ابتدا هویج ها را به خوبی بشویید و پوستش را بگیرید. بعد آن را طوری که دوست دارید خرد کنید. البته توجه داشته باشید بهترین راه برای درست کردن مربای هویج رنده کردن هویج است چون هم مربا را نرم می کند و هم خوشرنگ تر می شود.
وقتی هویج آماده شد آن را داخل قابلمه لعابی بریزید و لابه لا شکر را اضافه کنید و سپس آب را به آن اضافه کنید. شعله را کم کنید تا روی شعله آرام جوش بیاید. بعد از اینکه هویج نرم شد زعفران دم کرده ، پودر هل و گلاب را اضافه کنید یک مقداری هم چوب دارچین اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه جوشیدن چوب دارچین را جدا کنید. وقتی مربا جاافتاد و شیره آن به اندازه ای که دوست داشتید رسید اجاق را خاموش کشنید.
حالا خلال پسته را اضافه کرده و هم بزنید. یک ربع در همان حالت مربا را دم بگذارید بعد یک قاشق آب لیموی تازه به آن اضافه کنید.
نکته
آب لیموی تازه برای این است که مربا شکرک و کپک نزند.
بهتر است زعفران را 5 دقیقه آخر اضافه کنید تا رنگش حفظ شود.