جامعه پویا -پیتزا غذای محبوب مردم ایران بخصوص جوانان شده است. اگر می خواهید پیتزا خوشمزه درست کنید این دستور طلایی را به کار ببرید.
1- خمیر را به اندازه هم بزنید و از ورز دادن بیش از حد که باعث سفت شدن و خشک شدن خمیر می شود اجتناب کنید.
2- روی پیتزا را بیش از حد با مواد مختلف پر نکنید زیرا استفاده زیاد از مواد مختلف باعث میشود پیتزا یکنواخت پخته نشود.
3- وقتی خمیر آماده شد و شما می خواهید آن را پهن کنید بسیار دقت کنید تا خمیر را صاف و مساوی پهن کنید و برای این کار شما ابتدا خمیر را گرد کنید و سپس با استفاده از غلتک آن را پهن کنید.
4- خمیر را بیش از حد نازک نکنید ، درست به همان اندازه که خمیر ضخیم باعث خراب شدن پیتزا می شود خمیر نازک هم کیفیت پیتزا را پایین می آورد.
5- پخت پیتزا در دمای بالای فر، تاثیر مستقیمی روی کیفیت پیتزا دارد. چون وقتی دمای فر پایین باشد شما مدت زمان بیشتری نیاز دارید و این باعث می شود خمیر پیتزا خشک شود.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه خمیر پیتزا ، خیلی سریع و آسان با دستور پیتزا پزها
6- استفاده از آرد ذرت باعث می شود خمیر به ظرف نچسبد و خمیر پیتزا را ترد و شکننده میکند.
7- دقت کنید که این سس را روی خمیر پیتزا بمالید و اگر مقداری از آن کف سینی فر و قالبی که پیتزا را در آن تهیه می کنید بریزد باعث می شود پیتزا به سینی بچسبد.
8- اگر از گوشت، مرغ و استیک استفاده می کنید حتما آن ها را از قبل بپزید چون زمان پخت پیتزا برای پخت این مواد کافی نیست و نپختن این مواد ممکن است برای شما خطر آفرین باشد.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه پیتزا ماکارونی در تابه با دستور پخت سرآشپزهای حرفه ای
۹- فر را قبل از استفاده حتما داغ کنید تا بتوانید یک پیتزای ترد و خوشمزه داشته باشید.(دمای مناسب فر برای پیتزا 200 تا 220 درجه سانتیگراد)
۱۰- از طبقه وسط فر برای پخت پیتزا استفاده کنید.
۱۱- استفاده از روغن زیتون برای کناره های خمیر پیتزا قبل از گذاشتن پیتزا درون فر بسیار مناسب است.