2024/12/04
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۴ آذر
پیشنهادات ما
طرز تهیه ماهی قزل آلا تنوری رستورانی

طرز تهیه ماهی قزل آلا تنوری رستورانی

طرز تهیه ماهی قزل آلا تنوری رستورانی را اینجا بخوانید

جامعه پویا -ماهی قزل آلا یکی از پرطرفدارترین ماهی ها برای شب عید است. ماهی قزل آلا تنوری را می توانید هم با سبزی پلو و هم با نان سرو کنید. 

 

مواد لازم ماهی قزل آلای تنوری

    ماهی یک عدد
    سیب زمینی (ورقه شده) ۲ عدد
    آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری
    روغن زیتون ۱/۴ پیمانه(لیوان)
    زعفران آب کرده (غلیظ) یک قاشق چای خوری
    سیر (پوره شده) ۲ حبه
    سبزیجات (برای تزیین و اختیاری) به مقدار لازم
    رب انار به مقدار لازم
    نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
    لیموترش ورقه ای یک عدد

ماهی قزل آلا

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ماهی زعفرانی بسیار خوشمزه و مجلسی


طرز تهیه ماهی قزل آلا تنوری


ابتدا درون یک کاسه نمک را همراه با فلفل و پوره سیر مخلوط کنید، سپس زردچوبه آبلیمو و نصف روغن زیتون را همراه با زعفران به این مواد اضافه نمایید، حالا روی پوست ماهی و داخل شکم آن را مرینیت کنید.ماهی را برای مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا حسابی ادویه ها بخورد گوشت ماهی برود. حالا سینی فر را با ورقه‌های فویل بپوشانید سپس روی فویل را چرب کرده و برروی آن سیب زمینی های ورقه شده را بچینید.
سطح روی سیب زمینی ها را هم چرب کنید و پس از آن فیله ماهی را روی سیب زمینی ها قرار دهید . با انجام دادن این ترفند شما از چسبیدن خوراک ماهی مجلسی به فویل جلوگیری می کنید. اکنون با الباقی روغن زیتون روی سطح ماهی را چرب نمایید .
قبل از اینکه ماهی را درون فر قرار دهید چند عدد برگه لیمو ترش تازه داخل شکم ماهی قرار دهید اکنون سینی فر را روی طبقه وسط فر قرار داده و برای مدت زمان ۴۵ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد اجازه دهید تا خوراک ماهی شما پخته شود.
در مرحله بعد و پس از اینکه ماهی قزل‌آلا خوشمزه پخته شد سینی را از درون فر خارج نموده و اجازه دهید کمی سرد شود اکنون روی ماهی را با رب انار بپوشانید و سرو کنید. 


نکته 


ماهی قزل آلا کبابی را می توانید با سبزی پلو ماهی سرو کنید
ماهی کبابی را می توانید با نان هم سرو کنید.
ماهی کبابی منبع امگا 3 است و باعث پیشگیری از گرفتگی عروق می شود. 

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.