جامعه پویا -ماهی شکم پر یک غذای جنوبی خیلی خوشمزه است که برای شب عید هم خیلی مناسب است می توانید با سبزی پلو درست کنید و سبزی پلو ماهی شب عید را با ماهی شکم پر میل کنید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه ماهی کبابی بسیار خوشمزه و رستورانی
مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر
ماهی شانک تمیز و پاک شده : 4 عدد
سبزی پاک شده و خوردشده ۵۰گرم(جعفری،گشنیز،پیازچه)
رب انار: ۳ق.غ
آب لیموترش: ۱ق.غ
نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران : به میزان لازم
سیر: ۳حبه
زرشک: ۲ق.غ
پیاز: ۱عدد
گردو خورد شده: ۵ق.غ
بیشتر بخوانید : ترفند خاص برای از بین بردن بوی بد ماهی و سرخ کردن آن به روش رستورانی
طرز تهیه ماهی شکم پر
ماهی را با زعفرون،نمک و فلفل سیاه،پودر زنجبیل و آب لیموترش مزه دار میک نیم و می گذاریم یک ساعت استراحت کند.
در یک ظرف آرد را با نمک و ادویه جنوبی یا ادویه مخصوص ماهی مخلوط می کنیم
هر طرف ماهی را بیست دقیقه با حرارت کم سرخ می کنیم. مابقی دستور را در ویدئو ببینید