جامعه پویا -سالاد اسفناج یک سالاد خوشمزه است که می توانید با انار و گردو درست کنید و به عنوان یک غذای سبک تابستانی میل کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج
اسفناج :۵۰۰ گرم
گردو : ۱۰۰ گرم
انار : یک عدد متوسط
پنیر فتا: ۱۰۰ گرم
رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک:۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری
پودر سیر : یک چهارم قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی
بیشتر بخوانید : طرز تهیه سالاد سزار رستورانی و خوشمزه+نکاتی که سرآشپزها توصیه می کنند
طرز تهیه سالاد اسفناج
1-برای تهیه سالاد اسفناج حتما از اسفناج های کوچک استفاده کنید (برگ های جوان و کوچک اسفناج) ابتدا اسفناج ها را پاک کنید و با آب سرد چندین بار بشویید، سپس آب کشی کنید تا آب اضافی اسفناج ها خارج شود.2-در مرحله بعد مغز گردو را به مدت ۱۵ دقیقه درون یک کاسه خیس کنید تا نرم شود. حالا اسفناج ها را داخل ظرف سالادخوری بریزید و مغز گردو را پس از این که آب کشی کردید به ظرف سالادخوری اضافه کنید.3-در این مرحله انار را دانه و به مخلوط اسفناج و گردو اضافه کنید. برای تهیه سس سالاد روغن زیتون را به همراه رب انار، پودر سیر، سرکه بالزامیک و مقداری نمک و فلفل سیاه به طور جداگانه مخلوط کنید تا یکدست شود.4-حالا سس را روی مواد داخل کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید تا با هم یکدست شود.5-در آخر پنیر فتا را به مکعب های کوچک تقسیم کنید و روی سالاد بریزید، سپس سالاد را در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد و خنک شود.