جامعه پویا -کشک بادمجان یک غذای سبک و خوشمزهاست که می توانید به سبک رستورانها در خانه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان
بادمجان:۴ عدد درشت
پیاز: ۲ عدد متوسط
کشک: ۴ قاشق غذاخوری
مغز گردو: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۴ حبه
نعناع خشک: ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار کافی
طرز تهیه کشک بادمجان
برای تهیه کشک وبادمجان مجلسی ابتدا بادمجانها را پوست میگیریم، سپس به صورت ورقهای برش میزنیم و داخل یک سینی قرار میدهیم. در ادامه مقداری نمک روی بادمجانها میپاشیم و اجازه میدهیم ۲۰ دقیقه استراحت کنند. معمولا بادمجان هایی که حاوی دانه های زیاد نیستند، طعم شیرینی دارند و نیاز به مرحله تلخی گیری ندارند.
در ادامه بادمجانها را آب کشی میکنیم و با دست کمی فشار میدهیم تا آب اضافی موجود درآن ها خارج شود.
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن اضافه میکنیم، پس از اینکه روغن داغ شد، بادمجانها را به تابه اضافه و دو سمت بادمجانها را به خوبی سرخ میکنیم، سپس از تابه خارج میکنیم و کنار میگذاریم.
حالا پیازها را به صورت نگینی ریز خرد و به همراه کمی روغن به تابه اضافه میکنیم و به خوبی تفت میدهیم تا پیازها طلایی شود. در ادامه سیرها را به صورت ریز خرد میکنیم و حدود یک دقیقه به همراه پیاز داغ تفت میدهیم.
بادمجانها را با گوشت کوب یا غذاساز به طور کامل له و به تابه اضافه میکنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم و بادمجان های له شده را به خوبی تفت میدهیم تا آب اضافی موجود در تابه تبخیر شود.
در این مرحله مغز گردوی خرد شده را به همراه کشک به تابه اضافه و به خوبی مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
در این مرحله در تابه را میگذاریم تا آب اضافی موجود در تابه تبخیر شود و کشک و بادمجان به روغن بیفتد. در همین حین نعناع خشک را به همراه کمی روغن به مدت یک دقیقه تفت میدهیم تا سرخ شود، سپس به غذا اضافه میکنیم.
در ضمن نعناع خشک را فقط باید چند ثانیه تفت دهیم تا رنگش کمی تغییر کند، چون خیلی سریع میسوزد و تلخ میشود.
پس از اینکه کشک و بادمجان به روغن افتاد و دیگر هیچ آبی درون تابه نبود، غذا را در ظرف مد نظرمان می کشیم و به سلیقه خود با موادی مثل نعناع داغ، پیاز داغ و سیر داغ و کشک تزیین و با نان داغ سرو میکنیم.