2021/06/14
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ خرداد
طرز تهیه سالاد مرغ و انار، غذای بسیار خوشمزه و عالی برای شب یلدا

طرز تهیه سالاد مرغ و انار، غذای بسیار خوشمزه و عالی برای شب یلدا

از جمله غذاهای مخصوص شب یلدا سالاد مرغ و انار است که خیلی راحت می توانید آن را تهیه کنید. دستور پخت سالاد مرغ و انار را اینجا بخوانید

جامعه پویا -سالاد مرغ و انار یک غذای بسیار خوشمزه برای شب یلداست که خیلی زود و راحت آماده می شود و بسیار لذیذ است. 
برای تهیه سالاد مرغ و انار لازم نیست وقت زیادی صرف کنید اما حتما باید نکات ریزی که در رستورانها رعایت می کنند و باعث خوشمزه شدن آن می شود را رعایت کنید. این غذای مناسب برای شب یلدا را بعد از اماده سازی مدتی در یخچال استراحت دهید.

سالاد مرغ و انار

بیشتر بخوانید: طرز تهیه" کیک انار بدون فر" بسیار شیک و مجلسی برای شب یلدا


مواد لازم 


 کلم برگ سفید     یک سوم 
پاستا پخته شده    دو لیوان
 انار ملس       دو عدد
 سینه ی مرغ    نصف یک عدد
 مغز گردوی نگینی ریز شده     نصف پیمانه
 سس مایونز    2 قاشق غذاخوری 
 ماست           1 قاشق غذاخوری
 آبلیمو، نمک و فلفل     به میزان لازم
آویش، نعناع، گلپر        به میزان لازم

طرز تهیه سالاد مرغ و انار

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شفته انار غذای بسیار خوشمزه و مجلسی برای شب یلدا+نکات بسیار مهم سرآشپزها

دستور پخت


ابتدا سینه مرغ را با نمک و آب روی حرارت کم بپزید، وقتی به خوبی پخت مرغ را ریش ریش کنید و کناری بگذارید. سپس پاستا را بپزید و بدون اینکه چیزی به آن اضافه کنید آبکش کنید و ان را روی مرغ ریش ریش شده بریزید. سپس سس و ماست را با هم مخلوط کنید، آویش، نمک، نعناع، فلفل و آب لیمو را به ان اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و روی کلم سفید ریز شده بریزید و بعد با پاستا و مرغ مخلوط کنید. حالا نوبت اضافه کردن انار و گردو است. انار دانه شده و گردو را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید. 
در آخر گلپر را روی سالاد خود بریزید. سالاد را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. 
سالاد شما آماده است می توانید آن را میل کنید. 

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان خامه ای بدون فر بسیار خوشمزه و مجلسی ، مخصوص شب یلدا                 


نکته


سالاد انار و مرغ طبع سردی دارد به همین خاطر بهتر است حتما گلپر به آن اضافه کنید. 
این سالاد یک پیش غذاست که برای شب یلدا یک خوراکی بسیار عالی محسوب می شود و اکثر ایرانی ها این سالاد را در سفره خود می گذارند.
چاشنی سالاد را می توانید بر اساس ذائقه خود تغییر دهید و محدودیتی در آن وجود ندارد. 
می توانید به جای سس مایونز از روغن زیتون و خردل استفاده کنید.  

می توانید به سالاد پیازچه و ذرت هم اضافه کنید. این کاملا بستگی به ذائقه شما دارد. 

 

  

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.