جامعه پویا-بررسی های جدید دانشمندان نتایج قابل توجهی در خصوص کرونا داشته است و انها متوجه شدند افراد قدبلند بیشتر در معرض ابتلا به کرونا قرار دارند.
یک بررسی جدید از ۲۰۰۰ نفر در ایالات متحده و انگلیس نشان داده که افراد با قد بالای ۱۸۲ سانتیمتر در مقایسه با همتایان کوتاهتر خود دو برابر بیشتر در معرض ابتلا به کووید-۱۹ قرار دارند.
به گزارش ایسنا، در این مطالعه که تیمی بینالمللی از متخصصان انجام دادهاند، مشخص شد افراد قدبلند بیش از افراد کوتاه قد در معرض خطر ابتلا به کرونا قرار دارند.
بیشتر بخوانید: علایم کرونا در کودکان چیست
یافتههای علمی حاکی از آن است که کرونا ممکن است به جز از طریق قطرات که از آئروسلها (ذرات سبک در گرد و غبار) بزرگتر هستند و نسبت به آئروسل مسافت کمتری را در هوا پیش از به زمین افتادن طی میکنند از طریق ذرات آئروسل نیز منتقل شوند.
بیشتر بخوانید: شرایط قرنطینه مبتلایان بی علامت کرونا
پروفسور ایوان کونتوپانتلیس از دانشگاه منچستر اظهار داشت که نتایج این بررسی از نظر ارتباط بین قد و تشخیص کرونا نشان میدهد انتقال از طریق قطرات رو به پایین تنها مکانیسم انتقال نیست و انتقال آئروسل نیز امکان پذیر است.
وی افزود گرچه رعایت فاصله گذاری اجتماعی هنوز هم مهم است زیرا احتمالاً انتقال بوسیله قطرات تنفسی افراد ناقل رخ میدهد اما نتایج این مطالعه نشان میدهد که علاوه بر استفاده از ماسک همچنین باید تصفیه هوا در فضاهای بسته نیز مورد بررسی بیشتر قرار گیرد.
این مطالعه که هنوز به بررسیهای بیشتری نیاز دارد، همچنین به ارزیابی تاثیر ویژگیهای شخصی، موقعیت و شرایط کاری افراد در انتقال کووید-۱۹ پرداخته است.
بنا بر گزارش اسپوتنیک، به عنوان مثال، این مطالعه نشان داد که استفاده از یک محل اقامت مشترک خطر ابتلا به کرونا را به ترتیب ۳.۵ برابر و ۱.۷ برابر در ایالات متحده و انگلیس افزایش داده است.