2021/06/14
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ خرداد
طرز تهیه مربای توت سیاه بسیار خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه مربای توت سیاه بسیار خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه مربای توت سیاه بسیار خوشمزه و همچنین پخت شرب توت سیاه را اینجا بخوانید.

جامعه پویا -توت سیاه میوه فصل بهاراست و در مدت زمان بسیار کمی وجود دارد. 
برای اینکه از توت سیاه بتوانید در همه ایام سال استفاده کنید می توانید آن را به صورت شربت و مربا استفاده کنید. 

 


مواد لازم برای تهیه مربا توت سیاه


توت سیاه 1 کیلو گرم
شکر 1 کیلو گرم
آبلیمو 1 قاشق مربا خوری

 

مربای توت سیاه دونفره
دستور پخت مربا توت سیاه


ابتدا توت سیاه را در آب و مواد ضدعفونی کننده قرار دهید و بعد خوب آبکشی کنید. وقتی که آب آن رفت لابه لای توت شکر بریزید و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید. 
سپس ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و توتها را داخل یک قابلمه لعابی بریزید و روی اجاق قرار دهید. لازم نیست داخل آن آب بریزید چون توت ها خودش آب می اندازد. روی شعله کم قابلمه را قرار دهید. زیاد هم نزنید چون توتها له می شود. بعد از نیم ساعت مربای توت سیاه شما قوام می آید و آماده است. قبل از اینکه آن را خاموش کنید. آبلیمو را به آن اضافه کنید. 

 

طرز تهیه شربت و مربای توت سیاه

بیشتر بخوانید: همه خواص توت سیاه از کنترل دیابت تا لاغری


نکته 


اضافه کردن آبلیمو برای ان است که مربای شما کپک و شکرک نزدند
مربا را بعد از اینکه خنک شد در ظرف شیشه ای بریزید. حتما باید ظرف شیشه ای خشک باشد. 
می توانید مقداری هل به آن اضافه کنید تا کاملا خوش عطر شود. 

می توانید به مربا و شربت توت سیاه گل سرخ نیز برای خوش عطرشدن اضافه کنید. 
اگر می خواهید از این مربا شربت هم بگیرید مقداری از شیره آن را جدا کنید و به عنوان شربت استفاده کنید. 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.