2024/04/16
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۸ فروردين
7 نکته مهم برای پخت خورشت قیمه مجلسی و بسیار خوشمزه

7 نکته مهم برای پخت خورشت قیمه مجلسی و بسیار خوشمزه

برای پخت خورشت قیمه عالی باید نکاتی را در نظر داشته باشید. 7 نکته مهم برای پخت خورشت قیمه خوشمزه را اینجا بخوانید.

جامعه پویا -خورشت قیمه یکی از غذاهای اصیل و مجلسی ایرانی است که در همه خانه ها پخته و سرو می شود. برای اینکه یک خورش قیمه بسیار خوشمزه و خاص درست کنید حتما باید فوت و فن آن را بدانید. 

خورش قیمه معمولا به شکل‌های گوناگونی نیز آماده می‌شود، اما روش اصلی طبخ همگی ـ اعم از قیمه معمول ایرانی، قیمه نثار، قیمه آذری، پیچاق و... ـ تقریبا به یک شیوه است. با به کار بستن نکات ذیل می‌توانید این غذا را خوشمزه‌تر کنید.

طرز تهیه قیمه مجلسی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلیم مشهدی با قیمه بسیار خوشمزه با مجلسی

1 ـ بهترین ظرف برای پخت خورش قیمه قابلمه مسی است. این نوع ظروف مزه خورش را برنمی‌گرداند و طعم خوشایند آن را بیشتر می‌کند.

2 ـ لپه را قبل از استفاده مدتی خیس کنید و سپس چند دقیقه در مقداری آب بجوشانید. کف حاصل از آن را بگیرید و آنگاه در خورش از آن استفاده کنید.

3 ـ اگر جزو افرادی هستید که در روش پخت خورش قیمه، لپه را تفت می‌دهید بهتر است آن را همراه با گوشت مورد نظر برای پخت قیمه تفت دهید و پس از آن، آب را برای پخت خورش در قابلمه بریزید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه قیمه نثار رستورانی

4 ـ در خورش قیمه آبلیمو نریزید. اگر می‌خواهید طعم آن اندکی ترش باشد و مزه لیمو بگیرد بهتر است در آن چند عدد لیموعمانی بیندازید. با نوک چنگال چند سوراخ در قسمت‌هایی از لیموهای عمانی ایجاد کنید و سپس آنها را درون قابلمه بگذارید تا پخته شوند.

5 ـ لیمو عمانی را از همان ابتدا در خورش نیندازید و حدود یک ربع تا 20 دقیقه مانده به آماده شدن خورش، لیموها را اضافه کنید تا مواد تلخ‌مزه درون لیموعمانی کمتر به خورش نفوذ کند.

قیمه مجلسی و رستورانی

بیشتر بخوانید : دستور پخت قیمه مجلسی ونذری جا افتاده با چند ترفند ویژه

6 ـ برای طبخ این خورش از گوشت گوسفند استفاده کنید و البته بهتر است از گوشت سردست گوسفند استفاده کنید. با این حال، اگر از گوشت گوساله بیشتر خوشتان می‌آید، بهتر است بخش مغز ران آن را انتخاب کنید تا مزه بهتری به خورش بدهید.

7 ـ برخی افراد به جای سرخ کردن سیب‌زمینی‌های خلال شده برای تزئین خورش از چیپس استفاده می‌کنند. اگر قصد دارید خورشتان مزه خوبی داشته باشد هیچ گاه از چیپس برای تزئین قیمه استفاده نکنید. چیپس‌های نازک و ورقه‌ای وقتی با آب خورش مخلوط می‌شوند بسیار نرم شده و نه‌تنها حالت شکنندگی و کاغذی خود را از دست می‌دهند بلکه مزه متفاوت چیپس را در خورش ترکیب کرده و مزه اصلی خورش را از بین می‌برند.
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.