پیشنهادات ما
طرز تهیه ترشک آلبالو بسیار خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه ترشک آلبالو بسیار خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه ترشک آلبالو بسیار عالی و خوشمزه و خاص را اینجا بخوانید

جامعه پویا -ترشک آلبالو یک خوراکی عالی و خوشمزه است که در خانه و در مدت زمان کوتاهی می توانید آن را تهیه کنید.

 


مواد لازم برای تهیه ترشک آلبالو


آلبالو : یک کیلو 
نمک :  به مقدار لازم
پودر گلپر:  به مقدار لازم

طرز تهیه ترشک آلبالو با رب انار


طرز تهیه ترشک آلبالو


ابتدا آلبالوها را از هسته جدا کنید و  لایه به لایه آلبالوها را داخل قابلمه مورد نظربچینید  و روی هر لایه را به اندازه کافی نمک می پاشیم تا آلبالوها آب بندازند.

 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه مربای آلبالو خوشرنگ

 بهتر است در اضافه کردن نمک زیاده روی نکنید .اگر مقدار نمک کم باشد هرزمانی می توانید نمک اضافه کنید اما اگر مقدار نمک زیاد باشد نمک زدایی کار سختی برای شما خواهد بود. بعد از این مدت شعله گاز رو روشن می کنیم و به آلبالوها حرارت میدهیم تا بپزند. به آلبالو آب اضافه نکنید چون خودش میوه ای آبدار است و با آب خودش به خوبی می پزد.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ بسیار خوشمزه و مجلسی


حدود ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت بعد آلبالو ها پخته  و رنگشان تیره می شود. در این حالت آلبالوها آماده است. حالا پودر گلپر را به آلبالو اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه هم صبر کنید تا گلپر با آلبالوها بجوشد و مخلوط شود. سپس زیر اجاق را خاموش کنید و صبر کنید تا آلبالوها آماده شود. 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه مربای آلبالو فریزری خیلی خوشمزه


نکته 


ترشک آلبالو را حتما در در شیشه تمیز و خشک بریزید.
ترشک آلبالو را می توانید با غذا هم میل کنید. 
برای اینکه ترشک آلبالو لعابدار باشد به هر کیلو آلبالو می توانید دو قاشق غذاخوری رب انار هم اضافه کنید. 

اگر می خواهید ترشک آلبالو ملس شود در صورت ترش بودن آلبالوها می توانید یک قاشق شکر به مواد اضافه کنید.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.