2024/04/29
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
طرز تهیه یک دسر مجلسی، کرم بروله

طرز تهیه یک دسر مجلسی، کرم بروله

اگر می خواهید دسر مجلسی درست کنید کرم بروله که طرز تهیه آن در این مطلب آمده گزینه مناسبی است.

جامعه پویا -کرم بروله یک دسر معروف فرانسوی است که خیلی ها در کشورهای مختلف جهان عاشق آن هستند و شما هم می توانید آن را به عنوان دسر مجلسی درست کنید. طرز تهیه آن که در ادامه به نقل از ایرنا زندگی آمده، بسیار آسان است و اصلا پیچیدگی ندارد.

برای تهیه کرم بروله چی لازم داریم


خامه‏ صبحانه ۴۲۵ گرم
تخم مرغ (زرده) ۵ عدد
شکر۵۰ گرم
شیر۱۰۰ میلی لیتر
وانیل‏ یک چهارم قاشق چای خوری

دسر مجلسی کرم بروله را چطور درست کنیم

طرز تهیه دسر مجلسی کرم بروله


۱. فر را در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. شکر و زرده‌ها را به همراه وانیل هم بزنید.

 

بیشتر بخوانید: دسر موچی چیست + طرز تهیه

 

۲. خامه و شیر را روی حرارت قرار دهید. به محض اینکه شروع کرد به جوشیدن، از روی حرارت بردارید. کمی هم بزنید تا دما در کل مایع یکنواخت شود.

۳. سپس به آرامی خامه داغ را به زرده اضافه کنید و همزمان با همزن مخلوط کرده تا تخم مرغ‌ها نبندند.

۴. داخل یک ظرف پیرکس یا قالب را با آب جوش پر کنید، ظرف مخصوص کرم را از مخلوط پر کرده و داخل آب قرار دهید. دقت شود که آب به اندازه یک و نیم سانتی متر عمق داشته باشد.

۵. ظرف را به مدت ۵۰ دقیقه درون فر قرار دهید. بعد از پخت وسط کرم حالت ژله‌ای خواهد داشت و کمی شل است. مقداری شکر روی ظرف بپاشید. با استفاده از فندک آشپزخانه، با احتیاط شعله را روی شکر بگیرید تا کمی قهوه‌ای شود.

۶. پس از خنک شدن، ظرف‌ها را به مدت زمان حداقل یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.