جامعه پویا -نان شامی نوعی میان وعده است در مازندران تهیه و سرو می شود. نان شامی طرفداران زیادی میان همه مردم دارد.
مواد لازم برای نان شامی مازندرانی
تخم مرغ دو عدد
شکر نصف پیمانه
آرد یک پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل یک قاشق مربا خوری
ماست دو سوم پیمانه
پودر گردو یک قاشق غذاخوری
پورد هل و دارچین به مقدار لازم
گلاب یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه نان شامی
دو عدد تخم مرغ، نصف پیمانه شکر و ماست و وانیل را با هم مخلوط کنید. این مواد را به قدری هم بزنید تا یکدست شود. پودر گردو، هل، دارچین و گلاب را در ظرفی دیگر مخلوط کنید و آرام آرام در حال هم زدن به مواد اصلی اضافه کنید. مواد اصلی نه باید سفت باشد نه شل و رقیق. در این مرحله یک پیمانه آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا بافت آن یک دست شود. داخل تابه روغن بریزید و با کمک یک قاشق سوپ خوری مقداری از مواد را داخل تابه بریزید و این کار را مانند سرخ کردن شامی ادامه دهید. بعد از طلایی رنگ شدن نان شامی را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
بهتر است این نان شامی ها را به صورت نیمه گرم شده سرو کنید. برای تزیین آن از پودر پسته و سس کاکائو و پودر گردو استفاده کنید. نوش جان.