جامعه پویا -گل قند نوعی مربا است که از گلبرگ های گل محمدی یا گل رز صورتی که پیوندی نیست تهیه می شود.
گل قند را می توانید در خانه تهیه کنید و در طول سال میل کنید.
مواد لازم برای گل قند عسلی
۱۰۰ گرم گل برگ گل محمدی تازه
۱۰۰ گرم عسل طبیعی
هل و مغز گردو (دلخواه)
طرز تهیه گل قند
ابتدا گلبرگ ها را جدا کنید ، آنها را در آب و نمک قرار دهید و دو ساعت رها کنید بعد گلبرگ ها را بشویید. صبر کنید که آبش برود و کاملا خشک شود.
حالا میتوانید گلبرگها را به وسیله میکسر و یا با صورت دستی خرد کنید. البته میتوانید گلبرگها را به صورت سالم نیز مورد استفاده قرار دهید. اما اگر آن را خرد کنید نتیجه بهتری به دست می آورید
سپس به ازای هر ۱۰۰ گرم گلبرگ گل محمدی ۱۰۰ گرم عسل به آن اضافه کنید و درون یک شیشه تمیز قرار دهید و خوب مخلوط کنید.
اگر دوست دارید میتوانید چند دانه هل و همچنین مغز گردو تکه شده نیز به آن اضافه کنید.
در شیشه را محکم ببندید و آن را در جای خنک و دور از آفتاب به مدت دو هفته تا 20 روز قرار دهید و سپس استفاده کنید.
فقط به یاد داشته باشید که طی این ۲۰ روز یک روز در میان باید این ترکیب را با یک قاشق تمیز با هم مخلوط کنید. بعد از ۲۰ روز معجون گل قند شما آمده مصرف است. اگر احساس میکنید هنوز ترکیب شما آماده نشده است میتواند ۱۰ روز دیگر آن را جلو نور خورشید قرار دهید.
نکته
می توانید هر نوع آجیل که دوست دارید به صورت خام به گل قند اضافه کنید.
گل قند برای فشار خون پایین، التهاب و دستگاه گوارش بسیار مفید است.
برای گل قند می توانید از گل محمدی ، گل رز غیر پیوندی و جوان که گلبرگ های نازک دارد و همچنین میخک استفاده کنید.