2021/06/16
۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۶ خرداد
طرز تهیه کیک در قابلمه یا

طرز تهیه کیک در قابلمه یا "کیک بدون فر"

پخت کیک همیشه به فر نیاز ندارد و شما با یک قابلمه هم می توانید کیک بپزید. همه چیز برای پخت کیک در قابلمه را اینجا بخوانید

جامعه پویا -همه کیک ها با کیک ساده پخته می شوند و اگر پخت کیک ساده را به درستی یاد بگیرید پختن کیک های دیگر به هیچ وجه سخت نیست چون بخش های دیگر بیشتر کار تزئینی است. شما با یاد گرفتن پخت کیک ساده حتی می توانید کیک تولد و عروسی هم بپزید. اگر به هر دلیلی فر ندارید اصلا نگران نباشید چون کیک را می توان به سادگی در تابه یا حتی قابلمه هم پخت.

مواد لازم 

تخم مرغ 3 عدد
شکر ا لیوان
آرد 2 لیوان 
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
وانیل 1 قاشق مربا خوری
مقدار کمی نمک

 

طرز تهیه کیک در قابلمه
طرز تهیه


ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم و سپس سفیده تخم مرغ را با هم زن برقی می زنیم و این کار را تا زمانی ادامه می دهیم که شروع به کف کردن بکند.
آرد را 2 الی 3 بار الک می کنیم تا به پف کردن کیک کمک کند و سپس آن را درون ظرف گودی می ریزیم و سپس 2 قاشق بکینگ پودر را اضافه می کنیم.
یک لیوان شکر موجود را به ظرفی که زرده های تخم مرغ در آن است اضافه می کنیم و سپس با اضافه کردن وانیل به آن شروع به هم زدن آن می کنیم و بعد از آن شیر و روغن مایع را اضافه می کنیم و به خوبی آنها را هم می زنیم .
وقتی زرده به خوبی مخلوط شد آن را در چندین مرحله به آرد اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی و در یک جهت هم می زنیم و این کار را به طور مرتب انجام می دهیم تا رنگ و شکل آن تغییر کند.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب بسیار ساده و آسان

در این مرحله سفیده تخم مرغ که قبلا هم زدیم را به مواد کیک اضافه میکنیم و چند دقیقه با لیسک آنها را تا زمانی که حباب های ریز روی مواد کیک تشکیل شود مخلوط می کنیم.در این مرحله کار آماده سازی مواد کیک به پایان می رسد.
این مرحله نوبت انتخاب یک قابلمه مناسب هم از نظر جنس(تفلون بهتر است) و هم از نظر اندازه متناسب با مواد اولیه شما است.(حتما باید از دم کنی استفاده کنید).سپس کف قابلمه را چرب کنید و روی شعله قرار دهید و وقتی قابلمه گرم شد مواد کیک را درون قابلمه بریزید.بعد از گذشت 45 دقیقه کیک شما آماده می شود و بعد از خاموش کردن شعله حدود 10 الی 15 دقیقه به کیک استراحت بدهید تا به خوبی از قابلمه جدا شود، فقط این نکته را در نظر داشته باشد که پخت کیک در قابلمه چون حرارت به بالای کیک نمی رسد روی کیک به مانند کیک در فر برشته نمی شود.

 

 

کیک در قابلمه

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک بدون شیر در خانه



نکته 


مواد اولیه استفاده شده در تهیه کیک را باید به دمای محیط برسانید (مواد نیم ساعت قبل از استفاده در محیط آشپزخانه باشند).
دمای شعله در پخت کیک بدون فر باید کم باشد.
در نیم ساعت اول به هیچ عنوان درب قابلمه را باز نکنید و بعد از گذشت نیم ساعت می توانید با خلال دندان از پختن کیک اطمینان حاصل کنید(اگر خلال را به وسط کیک فرو کردین و چیزی از مواد کیک به آن نچسبید یعنی کیک پخته است).
بر خلاف پختن کیک در فر که باید تمام قالب را چرب کنید، در پخت کیک در قابلمه فقط کف قالب را چرب کنید و دیواره های آن را چرب نکنید که باعث می شود پف کیک گرفته شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک وانیلی در قابلمه و بدون فر

هم زدن مواد را در یک جهت انجام دهید تا کیک به خوبی پف کند.
در مقدار مواد اولیه مقدار شکر 1 لیوان ذکر شده اگر به کیک شیرین علاقه دارید می توانید نصف لیوان دیگر شکر اضافه کنید.
حتما از یک لیوان برای اندازه گیری تمام مواد استفاده کنید و این کیک برای 4 نفر مناسب  است .برای نفرات بیشتر مقدار مواد اولیه را ضرب و تقسیم کنید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.