2024/05/03
۱۴۰۳ جمعه ۱۴ ارديبهشت
طرز تهیه مارشمالو ساده خانگی با عسل

طرز تهیه مارشمالو ساده خانگی با عسل

طرز تهیه مارشمالو ساده خانگی خیلی خوشمزه با عسل و ژله

جامعه پویا -مارشمالو یک نوع شکلات بسیار پرطرفدار و البته بسیار آسان است که با صرف زمان خیلی کم در خانه می توانید آن را تهیه کنید. 
برای تهیه مارش مالو نیاز به ژله و عسل دارید. 


مواد لازم برای تهیه مارشمالو


آب برای هر بسته ژله    ۱/۳ پیمانه
عسل یا (گلوکز) برای هر ژله (من از عسل استفاده کردم)    ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
پودر نارگیل    به اندازه کافی

طرز تهیه مارشمالو خوشمزه در خانه

طرز تهیه مارشمالو


یکی از بسته ژله ها را با ۱/۳ پیمانه آب سرد مخلوط می کنیم.روی بخار کتری میگذاریم تا ژله در آب به روش بن ماری کاملا حل بشود.وقتی خوب حل شد یک قاشق غذاخوری سر خالی عسل یا گلوکز را اضافه می کنیم و همین که حل شد از روی کتری برمی داریم.

با دور تند همزن اینقدر می زنیم تا حالت پفکی پیدا کند. البته توجه داشته باشید خیلی زیاد نباید بزنیم  چون سفت میشود و صاف کردنش در  ظرف کار سختی می شود . حدود ۷ دقیقه طول می کشد تا حالت پفکی پیدا کند.
کف ظرفی کمی پودر نارگیل می ریزیم و مواد آماده شده را داخل ظرف می ریزیم. کنار می گذاریم و  ژله بعدی را به همین روش آماده می کنیم.
ژله لایه دوم که آماده شد، روی لایه قبلی می ریزیم و حدود ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال میگذاریم  تا خودش را بگیرد.
وقتی آماده شد از یخچال خارج می کنیم و با یه چاقو که کمی لبه هاش را  چرب کردیم، دور تا دور پف پفی را آزاد می کنیم تا راحت از ظرف برگرده.
وقتی برگرداندیم به دلخواه با چاقو برش می زنیم و داخل پودر نارگیل می غلطانیم. 

مارشمالو


نکات


بهتره ظرف و چاقویی که باهاش برش می زنید  را کمی چرب کنید تا موقع درآوردن از ظرف و برش زدن دردسری نداشته باشید.
بهتره از عسل استفاده کنید چرا که برای سلامتی مفید است. 
از هر رنگ ژله ای که دوست دارید می تونید استفاده کنید، من از دو طعم ژله ی ترش (آلبالو و لیمو) استفاده کردم.
به جای پودر نارگیل می توانید از پودر نقد یا آرد یا پودر پسته هم استفاده کنید. 
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.