جامعه پویا -کمپوت هلو یک دسر عالی است که می توانید آن را تهیه کنید و برای مدت طولانی نگهداری کنید.
مواد لازم کمپوت هلو
هلو ۲ کیلوگرم
شکر ۲ لیوان
آب ۴ لیوان
طرز تهیه کمپوت هلو
برای تهیه کمپوت هلو ابتدا باید شربت آن را درست کنید توجه داشته باشید شربت کمپوت با شربت مربا فرق می کند و شربت کمپوت باید حتما رقیق باشد. برای همین ابتدا شربت را آماده می کنیم. آب و شکر را روی اجاق قرار دهید و صبر کنید تا شکر کاملا آب شود. چند قل که زد اجاق را خاموش کنید و صبر کنید تا شربت خنک شود. در این مدت هلو را بشویید و پوست بکنید تا پوست پرزدار آن از بین برود سپس از وسط نصف کنید و هسته را خارج کنید ، اگر هلو درشت است می توانید آن را چند قسمت کنید اگر ریز است دراوردن هسته و دو نیم کردن کافی است.
یک قابلمه پر از آب کنید روی اجاق قرار دهید و صبر کنید تا بجوشد، حالا هلوها را داخل یک شیشه بریزید، آن را با شربت پر کنید، در را محکم ببندید و آرام در آب قرار دهید شعله اجاق باید کم باشد، یک ربع که گذشت شیشه ها را خارج کنید، در جای تاریک و خنک قرار دهید و 10 روز تا دوهفته آماده است و میتوانید استفاده کنید.
نکته
اگر می خواهید برای مدت طولانی نگهداری کنید می توانید در یخچال قرار دهید.