جامعه پویا -کیک خانگی معمولا به خاطر طعم و مزه خاصش، طرفداران زیادی دارد اما مهمترین مشکل پخت کیک خانگی پف کردن آن است.در ادامه چند نکته برای پف کردن کیک را به شما خواهیم گفت.
1-برای این که کیک اسفنجی شود و خوب پف کند باید آردی را که استفاده میکنید چند بار الک کنید و بهتر است بکینگ پودر را ابتدا به آرد اضافه کنید و سپس با هم از صافی عبور دهید تا آرد کامل باز شود.
2- قالب مناسب انتخاب کنید چون اگر مواد اولیه کیک نسبت به قالب کیک کم باشد کیک خوب پف نمی کند.
3-سفیده و زرده تخم مرغ را به دقت از هم جدا و مقداری شکر به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با همزن هم بزنید. باید توجه داشته باشید که جهت هم زدن نباید تغییر کند و تا آخر در یک مسیر هم زده شود.
4-دقت کنید میزان روغن زیاد نشود که پف کیک را میگیرد.
5-فر را 20 دقیقه قبل از استفاده در دمای 170 درجه روشن کنید تا فر به خوبی داغ شود.
6-در زمان پخت کیک به هیچ عنوان در فر را باز نکنید چون جلوی پف کردن کیک را می گیرد.
7-باید تمام مواد را هنگام هم زدن به یک جهت هم بزنید زیرا یکی از مهم ترین دلایل پف نکردن کیک هم زدن آن در جهت های مختلف است.
8-قبل از پخت کیک تمام مواد را نیم ساعت در دمای محیط نگهداری کنید.
9-از بکینگ پودر سالم و تازه استفاده کنید.
10-هنگام هم زدن شکر و زرده تخم مرغ به رنگ آن توجه کنید و وقتی رنگ آن بین سفید و کرمی شد دیگر هم نزنید.