جامعه پویا -قطاب یک شیرینی عالی و خوشمزه است که در واقع شیرینی سنتی محسوب می شود.
مواد لازم
زرده تخم مرغ: یک عدد
ماست: نصف لیوان(دسته دار فرانسوی)
آرد: حدود یک و نیم لیوان
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
مغز گردو و بادام: ۱۰۰ گرم
پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری
پودر هل: یک قاشق چای خوری
پودر دارچین: نصف قاشق چای خوری
گلاب: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
1-برای درست کردن خمیر قطاب، ماست و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط سپس بیکینگ پودر و روغن را اضافه می کنیم، وقتی کاملا هم زدیم آرد الک شده را می افزاییم.
2-آرد را در دو تا سه مرحله به مایه شیرینی می افزاییم تا کاملا باز شود و گلوله گلوله نشود آرد را تا جایی اضافه می کنیم و ورز می دهیم که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم و به دست نچسبد.
3-روی خمیر قطاب را با یک دستمال تمیز می پوشانیم و در محیط آشپزخانه برای نیم ساعت استراحت می دهیم. در این فاصله مغز گردو و بادام را با پودر قند، پودرهل و پودر دارچین داخل غذاساز می ریزیم.
4-غذاساز را روشن و همه مواد را با هم مخلوط و حسابی ریز می کنیم و یک قاشق غذاخوری گلاب می افزاییم و با مواد مخلوط می کنیم تا حسابی سفت شود.
5-خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز می کنیم سپس با کاتر گرد قالب می زنیم سپس از مغزها وسطش می گذاریم.
6-خمیر را در دست گرد می کنیم که مواد وسط خمیر بماند و اضافی خمیر را می گیریم و در روغن نسبتا داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم تا طلایی شود سپس از تابه خارج میکنیم .
7-بعد از سرد شدن قطابها را در پودر قند میزنیم و با غنچه گل محمدی تزیین میکنیم.
نکته :
اگر قالب در دسترس ندارید یک تکه خمیر بردارید و در دست باز کنید مواد میانی قطاب را بگذارید و در دست گرد کنید، از گلاب به اندازه گفته شده استفاده کنید، این خمیر باید سفت باشد و گلاب زیادی باعث ترک خوردن شیرینی قطاب می شود. حتما اجازه دهید شیرینی شما ولرم شود سپس آن ها را در پودر قند بزنید.