جامعه پویا -ادویه ها بخش مهمی از لذیذ شدن غذا هستند. اگر ادویه مناسب هر غذا را بشناسید می توانید به راحتی غذایی درست کنید که بسیار خوشمزه و لذیذ است و حتی طعم آن از طعم غذاهای رستورانی بهتر است.
در این مطلب ادویه مخصوص چند نوع دسر و غذا را آموزش می دهیم.
ادویه ماست و خیار :
فلفل سیاه ,نعناع خشک,ریحان ,مرزه ,ترخان خشک ,و پودر گل سرخ
زیره سبز ,کاری ,زنجبیل,فلفل قرمز ,گشنیز و شنبلیله
ادویه کوکوسبزی:
پودر گل محمدی ,کاری ,دارچین ,فلفل سیاه
ادویه هویج پلو ,کلم پلو و لوبیا پلو :
ادویه پلویی و مقداری دارچین .
ادویه مرغ و ماهی :
بهترین ادویه زعفران ,زنجبیل , برگ بو ,و پودر سیر است .
ادویه کباب تابه ای :
فلفل سیاه ,پودر لیمو عمانی ,زردچوبه و سماق
ادویه گوشت :
جوز هندی ولی بیش از ۴گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه
ادویه سوپ :
پودر اویشن ,و یک یا دو عدد برگ بو
ادویه قیمه پلو :
دارچین , زیره سبز، پودر گل محمدی
نکته
تهیه ادویه مناسب برای غذا کار سختی نیست ، مهم این است که بدانید هر ادویه چه خاصیتی دارد و این خواص ، عطر و طعم را چطور باید با هم ترکیب کنید.
اگر غذا طبع سردی دارد باید از ادویه ای که طبع گرمی دارد استفاده کنید. اگر غذا طبع گرمی دارد از ادویه ای که طبع سرد دارد استفاده کنید تا به یک تعادل برسید.