2021/09/22
۱۴۰۰ چهارشنبه ۳۱ شهريور
دیباچه
طرز تهیه بستنی زعفرانی خانگی به روش بستنی سازی ها بسیار خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه بستنی زعفرانی خانگی به روش بستنی سازی ها بسیار خوشمزه و مجلسی

بستنی زعفرانی خوشمزه و خانگی را بسیار راحت و آسان درست کنید. اینجا را بخوانید.

جامعه پویا -بستنی زعفرانی یکی از خوراکی های مورد علاقه خانواده ها در روزهای گرم تابستان است. بستی زعفرانی خانگی را می توانید با چند وسیله دم دستی در خانه تهیه کنید. 

طرز تهیه بستی سنتی بسیار خوشمزه

مواد مورد نیاز برای تهیه این بستنی لذیذ شامل:


1پیمانه شکر
3 پیمانه شیر
1/4 پیمانه گلاب
1/3 پیمانه خامه غلیظ و سفت
 1قاشق چای خوری ثعلب
1قاشق چای خوری هل
1/2 قاشق چای خوری زعفران دم کرده
 یک قاشق چای خوری ثعلب

بیشتر بخوانید : طرز تهیه فالوده کرمانی بسیار خوشمزه و مجلسی + فیلم


دستور تهیه بستنی زعفرانی 

 

ابتدا 4 لیوان شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا گرم شود.

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و هم بزنید ، شکر ، وانیل و ثعلب و هل را افزوده همه مواد را با هم مخلوط کنید و به قابلمه شیر اضافه نمایید.
مواد را مرتب هم بزنید ، زمانی که مواد جوشید گلاب را افزوده و از روی شعله بردارید.

 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه ترامیسو خانگی و بسیار خوشمزه+نکاتی که فقط سرآشپزها می دانند

زعفران را دم کرده به مواد بستنی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سپس خامه خشک را تکه کرده و  در بستنی بریزید و هم بزنید. 
بعد از اینکه مواد بستنی خنک شد آن را داخل ظرفی ریخته و در فریزر قرار دهید تا منجمد شود.
هر یک ساعت یکبار بستنی را از فریزر خارج کرده هم بزنید و دوباره داخل فریزر قرار دهید تا بستنی کش بیاید.
در آخر بستنی را در ظرف پذیرایی بکشید و با پسته تزیین کنید.

 

طرز تهیه بستنی بدون ثعلب

نکته 

 

اگر دوست ندارید خامه خشک را از بیرون بخرید می توانید با نشاسته شیر و شکر خودتان آن را تهیه کنید. 

در بستنی زعفرانی بجز پسته آجیل های دیگر مانند گردو هم می توانید استفاده کنید. 

بستی زعفرانی یک دسر بسیار قوی است بنابراین در مصرف آن زیاده روی نکنید. 

می توانید چند رشته زعفران ساییده نشده هم داخل بستی بریزید تا زیبایی آن دو چندان شود. 

اگر قصد دارید از ثعلب استفاده نکنید می توانید از آرد گندم استفاده کنید. 
 

 

پوشاک باسلام
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.