2024/04/16
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۸ فروردين
فوت و فن پخت مربای هلو مجلسی به سبک کارخانه ها

فوت و فن پخت مربای هلو مجلسی به سبک کارخانه ها

طرز تهیه مربای هلو بسیار خوشمزه و خاص به سبک کارخانه ها را اینجا بخوانید

جامعه پویا -مربای هلو یکی از خوشمزه ترین مرباهایی است که در فصل تابستان می توانید تهیه کنید. خواص مربای هلو برای گوارش بسیار زیاد است.

 


مواد لازم برای تهیه مربای هلو


هلو پوست کنده و هسته گرفته:1 کیلو
شکر:1 کیلو
آب:3 لیوان
آب لیمو:1 قاشق چای خوری

طرز تهیه مربای هلو


طرز تهیه مربای هلو


ابتدا یک قابلمه لعابی انتخاب کنید و هلو را داخل آن بریزید و آب را اضافه کنید ، هلوها نباید بهم بچسبد و باید جای راحت برای پخت داشته باشد. وقتی که هلوها به خوبی پخت حالا نوبت اضافه کردن شکر است. شکر را از قبل گرم کنید تا به هلو شوک وارد نشود. کمی که شکر را در فر یا مایکروفر گرم کردید آن را به هلو اضافه کنید . می توانید چند عدد هل ساییده شده نیز به آن اضافه کنید تا خوش عطرتر شود. زیر اجاق حتما باید کم باشد و با حرارت ملایم مربا آماده شود. 

 


وقتی که احساس کردید قوام آمده مقداری از مربا را در یک ظرف بریزید و ظرف را کج کنید اگر مربا شره کرد یعنی قوام نیامده و باید همچنان روی اجاق باشد. اگر مربا به آهستگی حرکت کرد یعنی قوام آمده. حالا آب لیمو را اضافه کنید تا مربا کپک نزدند. 
در آخر مربا را در ظرف شیشه ای بریزید. ظرف حتما باید خشک باشد. در ظرف را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید. 
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.