جامعه پویا -حلوای شیر یک حلوای بسیار خوشمزه و خاص است که در مراسم های مذهبی کاربرد بسیار خوبی دارد.
مواد لازم حلوای آرد شیر
آرد سفید قنادی 1 لیوان
شیرکم چرب 2 لیوان
زعفران دم کرده به میزان لازم
هل ساییده شده نصف قاشق چایخوری
شکر 1 لیوان
گلاب 1/4 لیوان
ترکیب کره و روغن 1 لیوان یا 150 گرم
طرز تهیه حلوای شیر
ابتدا زعفران و هل ساییده را دم کنید. سپس شیر و شکر را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید و برروی حرارت کم قرار دهید و هم برنید تا قوام بیاید و بعد زعفران و هل ساییده شده را به شربت حلوا اضافه کنید. وقتی شربت اماده شد در لحظه آخر گلاب را اضافه کنید تا عطر و بوی خود را از دست ندهد.
حالا آرد را الک کنید و در تابه ای تفت بدهید تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کم کم روغن را به آرد اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ آرد تغییر کند . هرچه رنگ آرد تیره تر شود حلوا به سمت قهوه ای پررنگ می رود. اگر می خواهید حلوا عسلی رنگ شود نباید زیاد آرد را تفت بدهید. حلوا را از روی حرارت بردارید و بعد شربت داغ را داخل حلوا به آرامی و کم کم اضافه کنید. به طور مرتب هم بزنید تا کاملا شیره و آرد مخلوط شوند و به خورد هم بروند و در نهایت حلوا را دوباره روی شعله ملایم قرار دهید و هم بزنید تا حلوا به قاشق نچسبد و از ظرف جدا شود.
سپس کمی در ظرف را با دم کنی ببندید. نیم ساعت صبر کنید و بعد حلوا را در ظرفی که برای سرو تعیین کردید قرار دهید.
نکته
حلوای شیر را با شیر بدون نگهدارنده درست کنید.
اگر حلوای شیر را با شیر غلیظ شده تهیه کنید بسیار خوشمزه تر خواهد شد.
حلوای شیر را در یخچال نگهداری کنید.