2024/04/25
۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
طرز تهیه مربای گلابی سالم و بسیار شیک

طرز تهیه مربای گلابی سالم و بسیار شیک

طرز تهیه مربای گلابی سالم و بسیار خوشمزه و خاص را اینجا بخوانید

جامعه پویا -مربای گلابی یک مربای بسیار کلاسیک و خوشمزه است که با کمی دقت و استفاده از ترفندهای خاص می توانید آن را در خانه تهیه کنید. 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه مارمالاد هویج خانگی و بسیار خوشمزه و مجلسی

مواد لازم برای تهیه مربای گلابی


شکر:1 کیلو
گلابی تازه:1 کیلو
آب:  به مقدار لازم

 

مربای گلابی
طرز تهیه مربای گلابی


ابتلا گلابی ها را پوست بکنید و آماده کنید و اگر می خواهید مربا با گلابی سالم بپزید آن را خرد نکنید و  کمی بپزید. حالا نوبت درست کردن شربت است. شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت کم روی اجاق قرار دهید. شربت مربا را تست کنید و مقداری از آن را داخل ظرفی بریزید و با قاشق روی آن بکشید تا روی آن خطی ایجاد شود. در این صورت قوام مربا شما کافیست. گلابی را قبل از اضافه کردن به شهد از قبل بپرید تا نرم و لطیف شود.
برای اینکه رنگ شربت مربا روشن و شفاف باشد به ازای هر یک کیلوگرم شکر، یک عدد سفیده تخم مرغ را خوب هم بزنید و داخل شربت در حال جوش بریزید.البته اگر شکرتان خیلی سفید وتمیز نبود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای آلبالو فریزری خیلی خوشمزه


نکته 


برای مربا سعی کنید گلابی هایی را انتخاب کنید که خیلی رسیده نباشند و سالم و بدون لک باشند.
بهترین قابلمه برای مربای  گلابی قابلمه لعابیست .
اگر شربت مربا به اندازه لازم قوام نیاید باعث کپک زدن مربا خواهد شد.
اگر گلابی استفاده شده در مربا خیلی شیرین است، می توانید مقداری از شکر را کم کنید.
همیشه صبر کنید تا مربا کاملا خنک شود و بعد آن را داخل شیشه ها بریزید.
برای اینکه مربا شکرک نزند مقداری آبلیمو به مربای  گلابی اضافه کنید.
زمان استفاده کردن آبلیمو 10 الی 15 دقیقه قبل از اتمام پخت مرباست.
هنگام پختن مربای در آن را نگذارید تا رنگ آن مربا تغییر نکند.
هل و زعفران هم می توانید برای خوش عطر شدن مربای گلابی به آن اضافه کنید.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.