جامعه پویا -مربای توت فرنگی یک مربای بسیار خوشمزه است که به راحتی می توانید در خانه به سبک کارخانه ای تهیه کنید.
توجه داشته باشید از میوه سالم و درجه یک برای مربا استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه مربای توت فرنگی
توت فرنگی :یک کیلو
شکر :800 گرم
جوهر لیمو :نوک قاشق چایخوری
آب:نصف لیوان
بیشتر بخوانید : طرز تهیه مربای بهار نارنج زعفرانی و مجلسی بسیار خوشمزه
دستور پخت مربای توت فرنگی
ابتدا توت فرنگی ها را کاملا بشویید و تمیز کنید و برگ های اضافه ان را بگیرید. توت فرنگی را در یک قابلمه لعابی قرار دهید و شکر را لابه لای توت فرنگی بریزید و 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از 24 ساعت قابلمه را از یخچال خارج کرده و روی اجاق قرار دهید و شعله را روشن کنید. حرارت باید ملایم باشد تا توت فرنگی و شکر در هم ادغام شود. آب را به مواد اضافه کنید. حدود 20 دقیقه باید بجوشد تا خوب قوام بیاید. وقتی توت فرنگی ها به قوامی که خواستید رسید جوهر لیمو را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه هم صبر کنید تا مربا همراه جوهر لیمو بجوشد. سپس زیر شعله را خاموش کنید.
بعد از اینکه مربا کمی خنک شد آن را در ظروف شیشه ای بریزید و در ظرف را محکم ببندید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه مربای به بسیار خوشرنگ و مجلسی + دستور پخت سرآشپزهای رستوران
نکته
حتما از ظرف لعابی برای پخت مربا استفاده کنید
مربا را در ظرف شیشه ای بریزید تا کپک نزند.
می توانید به جای جوهرلیمو از آب لیمو استفاده کنید.
می توانید کمی از شیره مربا را جدا کرده و به عنوان شربت استفاده کنید. البته برای اینکار لازم است آب بیشتری برای مربا استفاده کنید. توجه داشته باشید مربا باید به اندازه کافی شیره داشته باشد. در غیر این صورت خشک شده و خراب می شود. اگر قصد تهیه شربت دارید شیره جدا شده را حتما از صافی عبور دهید تا کاملا زلال شود.
بهتر است از توت فرنگی ارگانیک برای مربا استفاده کنید.
مربای توت فرنگی را نباید زیاد هم بزنید چون میوه ها له می شوند.