جامعه پویا -حلوای خرما یکی از بهترین دسرها برای ماه رمضان است چرا که هم انرژی می دهد و هم از افت قند خون جلوگیری می کند.
مواد لازم برای تهیه حلوا خرما
۱۵۰ گرم آرد گندم
۳۰۰ گرم خرما
۱۵۰ گرم روغن مایع
یک دوم قاشق غذاخوری پودر دارچین
یک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل
پودر پسته و نارگیل برای تزیین
بیشتر بخوانید : طرز تهیه "حلوا شیرازی " با فوت و فن سرآشپزها
طرز تهیه حلوا خرما
*برای پخت این دسر در ماه رمضان ابتدا خرماها را بشویید و هسته آنها را جدا کنید.
* خرماها را له کنید.
* ۲ بار آرد را الک کنید و در تابه تفت دهید تا رنگش تغییر کند.
* آرد را از تابه بیرون بیاورید و بعد از آن که دوباره آن را الک کردید به تابه برگردانید.
* روغن را در تابه بریزید تا رنگ آرد، قهوهای روشن شود.
* سریع و بهصورت مداوم هم بزنید.
* خرماهای لهشده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا دسر شما یکنواخت شود.
* زنجبیل و دارچین را اضافه کنید.
* حرارت را برای مدتی کم کنید و سپس دسر را از روی حرارت بردارید.
* در مرحله آخر،حلوا را با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید.