پیشنهادات ما
طرز تهیه دسر پاناکوتا توت فرنگی بسیار عالی و خوشمزه

طرز تهیه دسر پاناکوتا توت فرنگی بسیار عالی و خوشمزه

طرز تهیه دسر پاناکوتا بسیار خوشمزه توت فرنگی را اینجا بخوانید.

جامعه پویا -پاناکوتا دسری بسیار عالی و خوشمزه است که به دلیل مقوی بودنش می توانید آن را به راحتی در خانه درست کنید و به جای یک وعده غذای سبک میل کنید. 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه دسر بانوفی پای بسیار خوشمزه و آسان و مجلسی


مواد لازم برای تهیه پاناکوتا 

شیر: 2ونیم پیمانه

خامه غلیظ: 2/3 پیمانه

وانیل خالص: 1 قاشق چای خوری

ورق ژلاتین: نصف 1 پیمانه

شکر: 1/3 پیمانه

طرز تهیه دسر پاناکوتا توت فرنگی


طرز تهیه دسر پاناکوتا


ابتدا شیر را با خامه مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید، شکر را افزوده و اجازه دهید مواد بجوشد و شکر داخل آن حل شود. در ادامه ژلاتین را افزوده و از روی حرارت بردارید و وانیل را هم بریزید و مخلوط کنید. مخلوط  به دست آمده را در قالب های مورد نظر بریزید و برای حداقل دو ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را خوب ببندد و سفت شود. در این میان سس میوه را آماده کنید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه دسر تامیلا شیک و مجلسی + نکاتی که حرفه ای ها می دانند

 

پاناکوتا انار

توت فرنگی ها را خوب شسته و خشک کنید ، سپس به همراه شکر داخل مخلوط کن بریزید و خوب له کنید. مخلوط را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.بعد از اینکه پاناکوتا خوب سفت شد آن را از یخچال بیرون آورده و در ظرف مورد نظر برگردانید. با یک قاشق سس توت فرنگی را روی پاناکوتا بریزید و با یک عدد توت فرنگی سالم آن را تزیین کرده و سرو نمایید.به جای توت فرنگی میتوانید از میوه های دیگر استفاده نمایید. 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه بستنی زعفرانی خانگی به روش بستنی سازی ها بسیار خوشمزه و مجلسی


نکته 


اگر می خواهید پاناکوتا راحت از قالب جدا شود ابتدا آن را چرب کنید که راحت بتوانید پاناکوتا را از ظرف جدا کنید. 
راه دیگر جدا کردن این است که به مدت 30  ثانیه ظرف را داخل آب جوش قرار دهید و بلافاصله ظرف را برگردانید . کمی مواد شل می شود اما وقتی دوباره در یخچال بگذارید خودش  را می گیرد. 
می توانید از قالب کمربندی استفاده کنید و با چاقو دور پاناکوتا را آزاد کنید و به راحتی پاناکوتا  را جدا کنید. 

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.