جامعه پویا - حلوای شیرازی یک دسر بسیار خوشمزه و خاص است که می توانید در مجالس و مهمانی ها از آن استفاده کنید.
طرز تهیه حلوای شیرازی در خوشمزگی آن بسیار مهم است.
مواد لازم برای حلوا شیرازی
آرد برنج اعلا:1پیمانه
شکر :2 پیمانه
آب :2 پیمانه
گلاب :1 پیمانه
زعفران :2/1 پیمانه(حل شده)
روغن :2/1 پیمانه
خلال پسته و خلال بادام :به اندازه کافی
دستور پخت حلوا شیرازی
ابتدا برنج را بشویید و روی پارچه ای پهن کنید تا خوب خشک شود. بعد برنج را آسیاب کنید و برنج آسیاب دشده را در یک تابه تفت بدهید. البته باید دقت کنید که به هیچ وجه نباید رنگ برنج عوض شود این تفت دادن برای آن است که اگر آبی در برنج مانده گرفته شود. یک تا دو دقیقه برای اینکار کافی است. بعد برنج را در با گلاب مخلوط کنید و کناری قرار دهید. سپس شکر و آب را در قابلمه بریزید و روی اجاق قرار دهید تا خوب بجوشد وقتی در هم ادغام شد و جوشید. حالا برنج و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید. زیر اجاق را کم کنید .مواد را مرتب هم بزنید که نجسبد. وقتی غلظت مواد به حدی شد که دوست داشتید زعفران دم شده را داخل آن بریزید و هم بزنید.
حالا زیر حلوا را خاموش کنید و آن را در ظرفی که از قبل تهیه کرده بودید بریزید و سرو کنید . خلال پسته و بادام را هم برای تزئین استفاده کنید.
نکته
از هر نوع آجیلی برای تزئین استفاده کنید
حلوای شیرازی در مراسم های مختلف استفاده می شود
بهتر است از آرد برنج برای حلوا شیرازی استفاده نکنید و از برنج آسیاب شده استفاده کنید چون جوشیدن باعث از هم باز شدن برنج و خوش طعم شدن آن می شود.
سفتی حلوا شیرازی باید به اندازه سفتی حلوا گندم باشد.