جامعه پویا -حلوا اوماج یک حلوا و دسر خیلی خیلی خوشمزه اردبیلی است. طرز تهیه حلوا اوماج به شیوه سرآشپزهای اردبیلی را برای شما منتشر کردیم.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه حلوای شیر مجلسی و بسیار خوشمزه
موادلازم برای تهیه حلوا اوماج
آردگندم سه كیلو
شكر سه كیلو
شیر یك بطرى
روغن یک کیلو و نیم
زعفران به مقدار لازم
دارچین مقداری
![طرز تهیه حلوا اوماج اردبیلی](/images/blank-medium.png)
بیشتر بخوانید : طرز تهیه "حلوا شیرازی " با فوت و فن سرآشپزها
طرز تهیه حلوا اوماج
اول شربت حلوا را اماده مى كنیم،شكر را با سه لیتر اب و مقداری زعفران روی اجاق قرار دهید تا بجوشد حالا شربت را كناری قرار دهید. براى درست كردن اوماج آرد را در تشت بزرگى بریزید و بعد شیر را كم كم اضافه کنید و ورز دهید تا خمیرخشكى بدست آید. بعد از اینكه خمیر را درست كردید باید خمیر را از الك یا ابكشى كه خمیر از رد شود،رد كنید تا اوماج بدست آید.
![طرز تهیه حلوا اوماج](/images/blank-medium.png)
دو نوع اوماج بعد از الك كردن خمیر بدست می اید، ریز و درشت... اوماج ها كه اماده شد سه ساعت آن را کناری قرار دهید تا خشك شود و بعد كره و روغن را در ظرف بزرگى قرار دهید تا اب شود و بعد اوماج درشت را در آن مى ریزیم و هم میزنیم تا كمى سرخ شود.
بعد اینكه اوماج درشت سرخ شد ،اوماج هاى ریز را اضافه مى كنیم و شعله ى اجاق را كمتر مى كنیم و هم میزنیم تا كاملا سرخ شود ،حدود نیم ساعت باید تفت بدهیم و مدام هم بزنیم تا حلوا نسوزد ،اوماجها كه سرخ شدن مقداری دارچین اضافه می کنیم از هل یا زنجبیل هم می توانید استفاده کنید و بعد شربت را كم كم به مواد اضافه مى كنیم، بعد اینكه شربت را اضافه كردید باید تا سفت شدن و جمع شدن حلوا به صورت دورانى باید آن را هم بزنید.