جامعه پویا -یکی از تفاوتهای کوکوی سیب زمینی پاکستانی با ایرانی این است که بسیار معطر و پر ادویه است، مثل دیگر غذاهای پاکستانی و هندی که این از مشخصه های اصلی آنهاست و همین باعث میشود شما یک طعم جدید را تجربه کنید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه و خاص+نکاتی که آشپزهای حرفه ای توصیه می کنند
مواد لازم برای تهیه کوکو پاکستانی
سیب زمینی: 5 عدد
پیاز: یک عدد
تخم مرغ: 2 عدد
فلفل قرمز پودر شده :یک چهارم قاشق چای خوری
برگ گشنیز خرد شده :2 قاشق غذاخوری
زیره سبز: یک قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه کوکو پاکستانی
1-سیب زمینی ها را بپزید و پوست کنید سپس آن ها را خوب بکوبید یا چرخ کنید تا به شکل پوره نرم و یکدستی در بیاید.2-دانه های زیره سبز را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت بگذارید و تفت دهید تا بوی زیره بلند شود. ( دقت کنید زیره نسوزد )3- وقتی بوی زیره درآمد بلافاصله آن را از تابه خارج کنید تا بیشتر سرخ نشود.4-زیره بوداده، برگ گشنیز خرد شده، فلفل قرمز، پیاز خرد شده و مقداری نمک را به سیب زمینی اضافه و خوب مخلوط کنید.5- یک قاشق از مایه بردارید و با دست به شکل گرد در بیاورید. بهتر است دست هایتان را کمی خیس کنید تا سیب زمینی به دست شما نچسبد.6-تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا یکدست شود. داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.7-کوکوهای سیب زمینی را یکی یکی داخل تخم مرغ بزنید سپس در روغن داغ بیندازید تا سرخ شود.8-پس از این که یک طرف آن طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر هم برشته و طلایی شود. چون فقط روی کوکو تخم مرغ دارد و سیب زمینی هم قبلاً پخته شده کافی است هر طرف حدود 40 ثانیه سرخ شود.