2024/04/24
۱۴۰۳ چهارشنبه ۵ ارديبهشت
طرز تهیه مربای گل محمدی تازه تبریز خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه مربای گل محمدی تازه تبریز خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه مربای گل محمدی تازه تبریز را اینجا بخوانید

جامعه پویا -مربای گل محمدی تبریزی یکی از خوشمزه ترین مرباهایی است که می توانید به عنوان صبحانه و عصرانه استفاده کنید. 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه مربای پوست پرتقال مجلسی و خاص+ نکات کلیدی که سرآشپزها بلد هستند

مواد لازم مربا گل محمدی


گل محمدی شتسته و تمیز    ۵۰۰ گرم
شکر    ۱ کیلوگرم
آب    ۱ لیتر
جوهر لیمو    ۱ قاشق چایخوری

مربای گل محمدی تازه تبریز

 

طرز تهیه مربای گل محمدی تبریزی


ابتدا باید شهد را آماده کنید بنابراین شکر و آب را مخلوط کرده و روی اجاق بگذارید، وقتی که شکر به خوبی با اب مخلوط شد حالا نوبت اضافه کردن گل محمدی است گلها را آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید. شعله را کم کنید.
هر 10 دقیقه یکبار به آن سر بزنید، وقتی که گل محمدی با شیره به طور کامل مخلوط شد و به اصطلاح جا افتاد می توانید انواع آجیل به آن اضافه کنید.  از بهترین آجیلهایی که می توانید اضافه کنید گردو است. گردو و پسته هم رنگ مربا را زیبا می کند و هم طعم آن را خوب می کند و هم بسیار مقوی است. چند هل هم بشکنید و داخل مربا بریزید، حالا نوبت اضافه کردن جوهر لیمو است می توانید در آخر و زمانی که احساس کردید دیگر مربا قوام کامل آمده است جوهر لیمو را اضافه و زیر اجاق را خاموش کنید. 
صبر کنید تا مربا با دمای طبیعی سرد شود. سپس آن را در شیشه های تمیز و خشک بریزید. 


نکته 


می توانید جوهر لیمو را حذف کرده و مقداری آب لیموی تازه به مربا اضافه کنید که شکرک نزند. بهتر است یک عددلیمو را قاچ کرده و آبش را داخل مربا بریزید. 
توجه داشته باشید گل محمدی تبریز طبع گرمی دارد و گلبرگ های آن ریز است بنابراین حجم شیره به گل نباید خیلی کم باشد. 

مربای گل محمدی را می توانید شیره گیری کرده و به عنوان شربت هم استفاده کنید. 
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.