جامعه پویا -مربای گل محمدی تبریزی یکی از خوشمزه ترین مرباهایی است که می توانید به عنوان صبحانه و عصرانه استفاده کنید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه مربای پوست پرتقال مجلسی و خاص+ نکات کلیدی که سرآشپزها بلد هستند
مواد لازم مربا گل محمدی
گل محمدی شتسته و تمیز ۵۰۰ گرم
شکر ۱ کیلوگرم
آب ۱ لیتر
جوهر لیمو ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه مربای گل محمدی تبریزی
ابتدا باید شهد را آماده کنید بنابراین شکر و آب را مخلوط کرده و روی اجاق بگذارید، وقتی که شکر به خوبی با اب مخلوط شد حالا نوبت اضافه کردن گل محمدی است گلها را آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید. شعله را کم کنید.
هر 10 دقیقه یکبار به آن سر بزنید، وقتی که گل محمدی با شیره به طور کامل مخلوط شد و به اصطلاح جا افتاد می توانید انواع آجیل به آن اضافه کنید. از بهترین آجیلهایی که می توانید اضافه کنید گردو است. گردو و پسته هم رنگ مربا را زیبا می کند و هم طعم آن را خوب می کند و هم بسیار مقوی است. چند هل هم بشکنید و داخل مربا بریزید، حالا نوبت اضافه کردن جوهر لیمو است می توانید در آخر و زمانی که احساس کردید دیگر مربا قوام کامل آمده است جوهر لیمو را اضافه و زیر اجاق را خاموش کنید.
صبر کنید تا مربا با دمای طبیعی سرد شود. سپس آن را در شیشه های تمیز و خشک بریزید.
نکته
می توانید جوهر لیمو را حذف کرده و مقداری آب لیموی تازه به مربا اضافه کنید که شکرک نزند. بهتر است یک عددلیمو را قاچ کرده و آبش را داخل مربا بریزید.
توجه داشته باشید گل محمدی تبریز طبع گرمی دارد و گلبرگ های آن ریز است بنابراین حجم شیره به گل نباید خیلی کم باشد.
مربای گل محمدی را می توانید شیره گیری کرده و به عنوان شربت هم استفاده کنید.