2024/04/16
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۸ فروردين
طرز تهیه شیرینی کشمشی  خوشمزه و خانگی

طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و خانگی

طرز تهیه شیرینی کشمشی بسیار خوشمزه و خاص را اینجا بخوانید.

جامعه پویا -شیرینی کشمشی شیرینی بسیار خوشمزه ای است که درست کردن آن در خانه کار راحت و آسانی است. 

برای تهیه یک شیرینی کشمشی راحت و آسان باید نکات زیر را رعایت کنید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه دونات مغزدار شکلاتی

 

طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی

مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی


آرد قنادی    ۲۹۰ گرم ( ۲ لیوان )
کشمش    ۱۰۰ گرم ( نصف لیوان )
بکینگ پودر    ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ    ۲ عدد
وانیل    نوک قاشق مرباخوری
کره    ۱۵۰ گرم
پودر قند    ۲۵۰ گرم ( ۱٫۵ لیوان )

 

چرا شیرینی کشمشی خشک می شود
طرز تهیه شیرینی کشمشی


ابتدا پودر قند و کره را با هم مخلوط کنید و حسابی هم بزنید تا یک دست شود. بعد وانیل را به آن اضافه کنید و دوباره حسابی هم بزنید.  حالا نوبت اضافه کردن تخم مرغ است. وقتی تخم مرغ ها را در ظرف شکستید دوباره هم بزنید. در این مرحله باید مایع یک دستی به دست اورید. حالا کم کم آرد را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. وقتی خمیر یک دستی به دست آوردید حالا نوبت آماده کردن فر است.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه شیرینی مشهدی بسیار خوشمزه به سبک قنادی


سینی فر را با مقدار کمی روغن مایع چرب کنید. فر را روشن کنید و روی دمای 160 درجه قرار دهید تا گرم شود.حالا کشمش را به همه جای مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا خمیر و کشمش کاملا بهم آغشته شوند. حالا کف سینی فر کاغذ روغی قرار دهید ف مایع شیرینی را در قیف بریزید و سعی کنید اندازه مایعی که روی سینی قرار می دهید بیشتر از یک گردوی درشت نباشد. چون مایع خود را رها می کند و بزرگ می شود. فاصله  قرار دادن مایع را هم در نظر بگیرید و با فاصله زیاد اینکار را بکنید. 

 


شما تقریبا یک ربع زمان نیاز دارید تا شیرینی ها خوب بپزد. البته راه دیگری هم برای تشخیص هست می توانید لبه شیرینی را نگاه کنید اگر طلایی شده بود یعنی شیرینی شما آماده است. 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه شیرینی پفکی مجلسی و خوشمزه بدون فر


نکته 


می توانید گردو هم به مواد اضافه کنید تا شیرینی کشمشی شما خوشمزه تر شود. 
نیم ساعت قبل از اینکه پخت شیرینی را آغاز کنید مواد را خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد اینکار در پخت شیرینی بسیار مهم است.
شیرینی کشمشی باید نازک باشد نسبت به  میزان شیرینی که در فر قرار می دهید توجه داشته باشید.

علت خشک شدن شیرینی کشمشی قرار دادن مدت زمان زیاد آن در فر است. بعد از اینکه شیرینی کشمشی را از فر بیرون آوردید روی آن را با یک کیسه بپوشانید و یا در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. 

برای تهیه شیرینی کشمشی بدون فر دستور پخت بالا را استفاده کنید و در یک تابه نچسب شیرینی ها را قرار دهید و در آن را بپوشانید تا بپزد. شعله اجاق باید کم باشد .

 

دیدگاه‌ها
سمیرا 1400/03/01
عالی بود خیلی ممنون
سمیرا 1400/03/01
عالی بود خیلی ممنون
سمیرا 1400/03/01
عالی بود خیلی ممنون

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.