2024/11/23
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
پیشنهادات ما
طرز تهیه شیرینی روح افزا مجلسی و خوشمزه با دستور پخت شیرینی پزهای حرفه ای

طرز تهیه شیرینی روح افزا مجلسی و خوشمزه با دستور پخت شیرینی پزهای حرفه ای

شیرینی روح افزا یک شیرینی بسیار خوشمزه و شیک مناسب برای عید است. دستور پخت شیرینی روح افزا را اینجا ببینید

جامعه پویا - شیرینی روح افزا یک شیرینی بسیار خاص و خوشمزه است که برای ایام عید تهیه می شود. این شیرینی را در خانه و با دستور شیرینی پز ها می توانید به راحتی اماده کنید. 

شیرینی روح افزا

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی لوزپسته به سبک قنادی های یزدی

مواد لازم برای شیرینی روح افزا

آرد سفید قنادی : 500 گرم
شکر : 1 کیلو
آب : نیم کیلو
روغن جامد :300 گرم
سرکه :یک ق چ
گلاب و هل :به میزان لازم


بیشتر بخوانید : طرز تهیه شیرینی زعفرانی بسیار خوشمزه و مجلسی با دستور پخت شیرینی پزهای حرفه ای

دستور پخت  شیرینی روح افزا


ابتدا شربت این شیرینی را اماده کنید. آب و شکر را مخلوط کنید و روی شعله کم در اجاق قرار دهید. هم بزنید. انقدر اینکار را تکرار کنید تا شکر کاملا در آب حل شود و شربتی شفاف به دست بیاید. سپس سرکه را به ان اضافه کنید و دوباره هم بزنید. ده دقیقه اجاق را خاموش کنید . به مدت یک ربع مایع به دست امده را هم بزنید تا حالت چسبندگی و خمیری به خودش بگیرد. 

شیرینی روح افزا


حالا نوبت تفت دادن آرد است. آرد را در روغن تفت بدهید همانطور که هنگام حلوا درست کردن آرد را تفت می دهید. وقتی آرد خوب تفت خورد و حالت خامی ان گرفته شد حالا مایع شکر که درست کردید را به آن اضافه کنید و هم بزنید. 
وقتی مواد خوب مخلوط شد گلاب و هل را به ان اضافه کنید و دوباره هم بزنید. یک سینی مخصوص و کاملا صاف بردارید کف آن را با سلیفون بپوشانید و مایه را در سینی بریزید روی مایه را کاملا صاف و یک دست کنید بعد روی ان پودر پسته ، بادام، گردو، فندوق یا هر اجیل دیگری که دوست دارید بریزید. شیرینی را در دمای اتاق قرار دهید و به مدت دو ساعت رها کنید تا کاملا فرم بگیرد. 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی چرخی مجلسی و خوشمزه با دستور پخت شیرینی پزهای حرفه ای
 


وقتی کاملا سفت شد و فرم گرفت با یک چاقوی تیز یا پیتزا بر به شکلی که دوست دارید برش بزنید. توجه داشته باشید که باید با مهارت و ظرافت خاصی برش بزنید که شیرینی ها نشکند. 


نکته


شیرینی روح افرا برای عید بسیار مناسب است. مخصوصا اگر ان را در قطعات کوچک خرد کنید
می توانید روی این شیرینی را با نارگیل هم تزئین کنید یا روی آن سیاه دانه بریزید. این کاملا به سلیقه شما بستگی دارد
میزان نرمی و سفتی مایه شیرینی کاملا به هم زدن شما مربوط است اگر کم هم بزنید مواد داخل آن گلوله شده و شکل بدی به خود می گیرد و نرمی خود را از دست می دهد. پس در هم زدن بسیار دقت کنید.

می توانید به مواد زعفران هم اضافه کنید.

از فر برای زود آماده شدن شیرینی استفاده نکنید چون شیرینی را به شدت خشک می کند 
می توانید از روغن حیوانی برای تفت دادن ارد استفاده کنید اینکار طعم شیرینی شما را بسیار خاص می کند
به جای شکر سفید از شکر قهوه ای هم می توانید استفاده کنید. شکر قهوه ای بسیار مفید است. 
 

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.